Portfolio

Klik op onderstaande balken om mijn portfolio te bekijken.

Introductie

#Wordpress #AdobeCC #Indesign #Illustrator

Met mijn marketingbureau voor kleine en middelgrote (technische) bedrijven wil ik jouw bedrijf helpen om je meer zichtbaar te maken op het internet en je omzet een boost geven door betere conversie naar nieuwe en bestaande klanten. Ik geloof in de kracht van op maat gemaakte oplossingen en ga graag met je in gesprek om je specifieke behoeften en doelen te begrijpen.

Ik heb vele jaren werk ervaring in diverse technische branches. Ik ben begonnen in de installatietechniek in met name huisinstallaties. Hier heb ik 5 jaar ervaring mee. Daarna heb ik 22 jaar op technisch en marketing gebied gewerkt in een groothandel ten behoeve van ladingzekering en hijsmiddelen. Intussen heb ik 30 jaar als vrijwilliger gediend bij de lokale brandweer. In 2022 ben ik mijn marketing bureau gestart, waarbij ik als doel heb om locatie onafhankelijk, technische bedrijven te helpen met hun marketing strategie.

Samen stellen we een strategie op die bij jouw bedrijf past en waarmee we je doelgroep effectief kunnen bereiken en overtuigen om met jou zaken te doen. Mijn diensten omvatten een breed aanbod, waaronder branding, social media marketing, WordPress websites, zoekmachineoptimalisatie en emailmarketing. Ik houd mezelf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op deze gebieden, zodat ik ze kan toepassen op jouw strategie voor optimale resultaten.

Ervaring

LAPTOP LIFESTYLE MASTER PROGRAMMA – Het Laptop Lifestyle Master programma leerde me hoe ik een succesvolle online business op de markt kon brengen. Ik leerde het belang van niche-selectie, het opbouwen van een e-maillijst en het creëren van waardevolle content. Over het algemeen heeft het programma me de tools en kennis op het gebied van digitale marketing gegeven.

INSTALLATIETECHNIEK – Ik heb heel wat jaren ervaring in de installatietechniek en ben nu marketing ondernemer geworden. Met een solide onderwijsachtergrond en een succesvolle periode als eigenaar van een installatiebedrijf, heb ik mijn vaardigheden omgebogen naar de wereld van marketing. Met mijn marketingbedrijf combineer ik deze technische knowhow met creatieve strategieën om klanten in verschillende sectoren te helpen met hun conversie naar nieuwe én bestaande klanten.

Middelen

WORDPRESS – Ik gebruik WordPress in combinatie met DIVI om je responsive website te maken en deze te optimaliseren met SEO om de zichtbaarheid en ranking in zoekmachines te verbeteren. Bovendien heb je met de intuïtieve interface van DIVI de kracht om de inhoud van je site moeiteloos aan te passen en bij te werken voor doorlopend SEO-succes. Naderhand kun je, indien gewenst, na een korte cursus zelf je website bijhouden. Uiteraard doe ik dat ook graag voor je!

ADOBE CREATIVE CLOUD – Ik gebruik Adobe Indesign en Illustrator om je huisstijl, catalogi, flyers, briefpapier, bedrijfsprofielen, visitekaartjes en meer documenten te ontwerpen.

E-MAIL MARKETING – E-mailmarketing met behulp van bijvoorbeeld Mailchimp, stelt je in staat om een breed publiek te bereiken en relaties op te bouwen met gepersonaliseerde inhoud, wat uiteindelijk leidt tot meer verkoop en waardevolle analyses voor optimalisatie.

Social Media Management

Sterke sociale media zijn erg belangrijk voor de zichtbaarheid van je merk. Ik zorg ervoor dat je up-to-date blijft.

 • Sterke esthetiek
  Berichten en verhalen per dag, week of per maand volgens jouw gewenste frequentie
 • SEO Rapportage
 • Instagram
 • LinkedIn

Content Creation en Design

Een sterke branding is essentieel voor elk bedrijf. Laat me je daarbij helpen!

 • Sociale inhoud
 • Webdesign
 • Logo & Brandbook
 • Flyers
 • Visitekaartjes
 • Catalogi
 • Bedrijfsprofiel/Company profile

Email marketing

E-mailmarketing is cruciaal voor bedrijven omdat het een directe en persoonlijke manier is om in contact te komen met hun bestaande en potentiële klanten.

Het maakt gerichte communicatie mogelijk, waarbij specifieke segmenten worden bereikt met op maat gemaakte inhoud, wat de kans op conversie vergroot.

Bovendien is e-mailmarketing een kosteneffectieve en meetbare strategie, waardoor bedrijven prestaties kunnen bijhouden en hun campagnes kunnen optimaliseren voor betere resultaten.

Webdesign & SEO

Voor het maken van een responsive website maak ik gebruik van WordPress in combinatie met DIVI en diverse plugins.

WordPress is een van de meest populaire contentmanagementsystemen (CMS) ter wereld. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en een enorme verzameling van thema’s en plugins.

Een responsive website past zich automatisch aan verschillende schermformaten aan, zoals die van desktops, laptops, tablets en smartphones.

DIVI biedt veel flexibiliteit in het ontwerpproces. Je kunt kiezen uit een breed scala aan voorgebouwde lay-outs en modules, of je kunt je eigen ontwerpen maken vanaf nul. Deze flexibiliteit stelt je in staat om een unieke website te creëren die perfect past bij de behoeften van klanten of projecten.

WordPress en DIVI zijn beide SEO-vriendelijk. Met behulp van diverse technieken optimaliseer ik de inhoud van de website voor betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Voorbeelden en inspiratie voor Marketing en Design

Social Media en Visuele Content
– Visuals maken voor social media
– Template voor visuals maken voor social media
– Ontwerp flyers
– Ontwerp visitekaartjes
– Fotobewerking
– Werkboeken ontwerpen
– E-books ontwerpen
– Online magazines ontwerpen
– Productcatalogus ontwerpen

PDF Beheer
– PDF invulbaar maken
– PDF verkleinen

Website en Blogbeheer
– Blogs publiceren op WordPress website met Divi
– Teksten aanpassen op WordPress website met Divi
– Beeldmateriaal aanpassen op WordPress website met Divi
– Landingspagina’s bouwen in WordPress website met Divi
– Salespagina’s bouwen in WordPress website met Divi
– Blog toevoegen aan WordPress website met Divi
– Consistentie huisstijl op website beoordelen
– Navigatie-elementen beoordelen
– Menu WordPress Divi website herinrichten
– Calendly agenda inrichten en toevoegen aan website
– Webshop bouwen em artikelen toevoegen in Woocommerce shop inclusief Mollie checkout 
– 301 verwijzingen maken
– 401 pagina bouwen

Content en Strategie
– Content kalender maken
– Contentstrategie uitwerken

E-mailmarketing en Automatisering
– Account in Mailchimp inrichten
– E-mailmarketing in Mailchimp opzetten
– Funnels bouwen in Mailchimp