Disclaimer voor VANDERBEEK Solutions

Laatst bijgewerkt: augustus 2023

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en wordt verstrekt door VANDERBEEK Solutions. We streven ernaar om de informatie actueel en nauwkeurig te houden. Echter, we geven geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen op de website, voor welk doel dan ook. Het vertrouwen dat u stelt in dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor verlies of schade, inclusief indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade die voortvloeit uit het verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites van derden. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijving van de standpunten die daar worden uiteengezet.

Elke inspanning wordt geleverd om de website operationeel te houden. Echter, VANDERBEEK Solutions neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website tijdelijk niet beschikbaar is door technische problemen buiten onze controle.

Het is ons streven om de website vrij te houden van virussen en andere schadelijke componenten. Desondanks kunnen we niet garanderen dat de website vrij is van dergelijke elementen. Het is uw verantwoordelijkheid om adequate maatregelen te treffen voor virusbescherming.

Alle inhoud en materialen op deze website zijn eigendom van VANDERBEEK Solutions of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Het kopiëren, reproduceren, distribueren, herpubliceren, downloaden, weergeven of verzenden van enig materiaal op deze website voor commerciële doeleinden zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming is ten strengste verboden.

Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan. Als u niet akkoord gaat met de disclaimer, moet u geen gebruik maken van onze website.

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Bedankt voor uw begrip en uw bezoek aan VANDERBEEK Solutions.